Christmas Drive-Thru

LDL Bulkhandling B.V. - EDE


Op zaterdag 12 december 2020 hebben wij een super mooi project mogen realiseren bij LDL Bulkhandling in Ede. Normaal wordt hier gezellig geborreld om het jaar af te sluiten alleen was dat door corona niet mogelijk.


Aan Jongens voor de sfeer werd gevraagd om daar een passende oplossing voor te bedenken, en dat is uiteraard gelukt. Samen met een geweldig team, winters decor, speciale effecten en nog veel meer hebben wij ruim 75 auto’s met 300 gasten voorzien van een magische kerst beleving.

Voor de werknemers van LDL Bulkhandling B.V. hebben “Jongens voor de sfeer” een op maat gemaakte kerstbelevenis gecreëerd. 


We zijn begonnen met het maken van een 3D ontwerp die speciaal is afgestemd op de ruimte, hierdoor hebben we de ruime optimaal kunnen benutten en voorzien van indrukwekkende decorstukken.


Ook hebben we een op maat gemaakte show samengesteld met licht en geluid waarin decor en entertainers de hoofdrol spelen.


De gasten van de Christmas Drive-Thru konden vanuit hun auto’s genieten van een lekker hapje en drankje to go en mochten hun welverdiende kerstpakket in ontvangst nemen. Vervolgens hebben we de auto’s ondergedompeld in een winter wondeland waarbij onze bezoekers oog in oog kwamen te staan met een huppelende sneeuwpop, een zingend rendier en dansende kerstvrouwen.


Wij hebben tijdens deze Drive-Thru maar liefst 300 gasten ontvangen die met een lach op hun gezichten naar huis gingen!

Deze bijzondere avond is in beeld gebracht door Jurre Alma.

Kerst dames
Kerstman JVDS
Jongens voor de sfeer-95
Jongens voor de sfeer-92
Jongens voor de sfeer-91
Jongens voor de sfeer-80
Jongens voor de sfeer-76
Jongens voor de sfeer-70
Jongens voor de sfeer-72
Jongens voor de sfeer-75
Jongens voor de sfeer-63
Jongens voor de sfeer-15
Jongens voor de sfeer-21
Jongens voor de sfeer-36
Jongens voor de sfeer-30
Jongens voor de sfeer-43
Jongens voor de sfeer-48
Jongens voor de sfeer-51
Jongens voor de sfeer-56
Jongens voor de sfeer-60
Jongens voor de sfeer-59