Trekker Lekker Festival

LDL Bulkhandling B.V. - EDE


Voor LDL Bulkhandling B.V. in Ede hebben wij op 10 juli 2021 een spectaculair personeelsfeest mogen realiseren! Een feest vol boeren rock, lekkere hapjes en een hoop gezelligheid.


We hebben op deze dag ruim 150 gasten blij mogen maken met een fantastisch show vol entertainment, heerlijke muziek en een prachtige lichtshow.

Voor deze ontzettend leuke klus van LDL Bulkhandling B.V. hebben we een concept op maat gemaakt, het “Trekker Lekker Festival”.

In dit concept hebben we gekeken naar de wensen en behoeften van het personeel van LDL Bulkhandling, deze toppers verdienen natuurlijk het beste van het beste. 


Vervolgens hebben we een 3D ontwerp gemaakt waarop wij het festival terrein hebben gevisualiseerd. Op deze manier heeft de klant een goed idee van wat we gaan produceren en hoe dat er dan uit gaat zien!

We hebben het festival terrein vormgegeven door gebruik te maken van veel speciale effecten!


Zo hebben we overal vlammenwerpers en rookmachine’s geplaatst die echt dat ruige gevoel van het festival hebben geaccentueerd.


Daarnaast konden ze onder het overdekte terras genieten van een heerlijk hapje en drankje. En als klap op de vuurpeil hebben we ook een spetterend optreden gehad van de Hollandse zanger, Django Wagner!