|

oVER ONS

Jongens voor de sfeer maakt entertainment waarin feest, gezelligheid en interactie de hoofdrol spelen.

Wij verzorgen events op maat, elk event is bij ons anders. Bij het bedenken van deze beleving staan de wensen van de klant bij ons op nummer één en samen met jou komen we tot een waanzinnig feest. In de show staan de klant en zijn gasten centraal.

Dit pakken wij aan door passende decorstukken en entertainment in te zetten die verrassen en prikkelen. Wij verzorgen shows voor mensen die toe zijn aan vernieuwing en een echte wow factor willen creëren voor hun gasten.

HUISJE, BOOMPJE, FEESTJE

Wat jongens voor de sfeer zo speciaal maakt is dat wij een show creëren op locatie. Onze kracht zit in het omtoveren van locaties die voor jou gasten al bekend zijn, wij trekken jouw gasten tijdelijk uit de werkelijkheid en zien jouw achtertuin of werkplek eens vanuit een ander perspectief. Jongens voor de sfeer creëert een herinnering die jou en de gasten nog lang zullen bijblijven.

Wij zijn ontstaan vanuit de behoefte om mensen te entertainen en te verrassen. Waarbij we vroeger altijd bezig waren om onze eigen feesten zo groots en spectaculair mogelijk aan te vliegen willen we deze beleving nu aan jullie aanbieden. Iedereen vind het leuk om af en toe een beetje te imponeren, en wij gaan dit voor jou bewerkstelligen. 

Dit is

HET Feestcomité

Voor ons is een feest of event succesvol als onze klant in het zonnetje is gezet en de gasten in een swingende polonaise naar huis vertrekken.

Heb je vragen?

Let’s Talk!