|

projecten

Sapperdeflap festival

In juli 2022 hebben we dit fantastische Circus festival mogen organiseren voor LDL Bulkhandling B.V. in Ede. Geloof het of niet, om dit voor elkaar te krijgen was nog best een heel circus!

We zijn begonnen met het zoeken van de perfecte rode circus tent en de bijpassende decor elementen! 
Door dit in 3D uit te tekenen wisten we precies hoeveel ruimte we nog over hadden voor extra materiaal. 
Want onthoud dat, bij de Jongens telt: hoe meer, hoe beter! 
 
De mensen werden onthaald in een donkere circus tent met spannende muziek, waarna een magische opening volgde. 
Na de openingshow stond er een compleet circusterrein klaar met verschillende foodtrucks, circus attracties, tafel entertainment en natuurlijk de koude drankjes! 
De feest piste werd officieel geopend door niemand minder dan Gebroeders Ko en werd met een knaller afgesloten door Jongens voor de sfeer! 

" Wij staan bekend om onze legendarische feesten en probeer dan maar keer op keer de verwachting te overtreffen! De Jongens voor de sfeer krijgen dit iedere keer weer voor elkaar! Professionaliteit, creativiteit en plezier komen samen bij deze jongens. Zij hebben een fantastisch feest voor ons georganiseerd en tot in detail verzorgd. Wij kunnen de jongens van sfeer aanraden als je als bedrijf opzoek bent naar een legendarisch feest waar nog lang over gesproken zal worden. "
LDL BULKHANDLING B.V

De Hof Renswoude

De Hof is in onze regio een bekende naam voor restaurant liefhebbers! Maar sinds kort ook een adembenemende locatie voor een trouwerij, bedrijfsfeest of een ander event!

De Hof heeft ons gevraagd hun te ondersteunen met een grootste opening voor hun nieuwe trouw- en eventlocatie. Hiermee zijn we direct aan de slag gegaan en zijn tot het concept “The Royal Night Club” gekomen. De elementen van een Casino maar de uitstraling van een hippe en moderne club! Vanwege de variatie in leeftijden was het zo voor ieder aantrekkelijk om te genieten van alles dat er was georganiseerd. 
 
Kijk snel naar de beelden van dit Royal event! 

Trekker Lekker Festival

Voor LDL Bulkhandling B.V. in Ede hebben wij op 10 juli 2021 een spectaculair personeelsfeest mogen realiseren! Een feest vol boeren rock, lekkere hapjes en een hoop gezelligheid

We hebben op deze dag ruim 150 gasten blij mogen maken met een fantastisch show vol entertainment, heerlijke muziek en een prachtige lichtshow.

Voor deze ontzettend leuke klus van LDL Bulkhandling B.V. hebben we een concept op maat gemaakt, het “Trekker Lekker Festival”.

In dit concept hebben we gekeken naar de wensen en behoeften van het personeel van LDL Bulkhandling, deze toppers verdienen natuurlijk het beste van het beste. 

Vervolgens hebben we een 3D ontwerp gemaakt waarop wij het festival terrein hebben gevisualiseerd. Op deze manier heeft de klant een goed idee van wat we gaan produceren en hoe dat er dan uit gaat zien!

We hebben het festival terrein vormgegeven door gebruik te maken van veel speciale effecten!

Zo hebben we overal vlammenwerpers en rookmachine’s geplaatst die echt dat ruige gevoel van het festival hebben geaccentueerd.

Daarnaast konden ze onder het overdekte terras genieten van een heerlijk hapje en drankje. En als klap op de vuurpeil hebben we ook een spetterend optreden gehad van de Hollandse zanger, Django Wagner! 

Christmas Drive - Thru | LDL Bulkhandling B.V

Op zaterdag 12 december 2020 hebben wij een super mooi project mogen realiseren bij LDL Bulkhandling in Ede. Normaal wordt hier gezellig geborreld om het jaar af te sluiten alleen was dat door corona niet mogelijk.

Aan Jongens voor de sfeer werd gevraagd om daar een passende oplossing voor te bedenken, en dat is uiteraard gelukt. Samen met een geweldig team, winters decor, speciale effecten en nog veel meer hebben wij ruim 75 auto’s met 300 gasten voorzien van een magische kerst beleving.

Voor de werknemers van LDL Bulkhandling B.V. hebben “Jongens voor de sfeer” een op maat gemaakte kerstbelevenis gecreëerd. 

We zijn begonnen met het maken van een 3D ontwerp die speciaal is afgestemd op de ruimte, hierdoor hebben we de ruime optimaal kunnen benutten en voorzien van indrukwekkende decorstukken.

Ook hebben we een op maat gemaakte show samengesteld met licht en geluid waarin decor en entertainers de hoofdrol spelen. 


De gasten van de Christmas Drive-Thru konden vanuit hun auto’s genieten van een lekker hapje en drankje to go en mochten hun welverdiende kerstpakket in ontvangst nemen. Vervolgens hebben we de auto’s ondergedompeld in een winter wondeland waarbij onze bezoekers oog in oog kwamen te staan met een huppelende sneeuwpop, een zingend rendier en dansende kerstvrouwen.

Wij hebben tijdens deze Drive-Thru maar liefst 300 gasten ontvangen die met een lach op hun gezichten naar huis gingen!


Youwe The Expedition

Are you ready for a place full of secrets and mystery...?

Dit is wat de medewerkers van Youwe Agency hoorde toen zij het mysterieuze pad van de Jungle Dome inliepen. Een dag vol entertainers, spektakel, bekende dj's en gezelligheid!

De gasten kwamen aan met touringcars op Centre Parcs Heijderbos waar zij in een wilde situatie werden ontvangen door Jungle Rangers en ontsnapte apen die de bus invlogen. Om bij te komen van de schrik werden ze ontvangen op de Jungle Beach. Met de schoenen in het zand en verschillende jungle elementen konden de collega’s elkaar  eindelijk weer ontmoeten! Omdat de medewerkers van Youwe van over de hele wereld kwamen was het een feestelijk moment om elkaar weer te zien. 
 
Om een beetje warm te blijven hebben we ze daarna snel begeleid naar verschillende Jungle activiteiten! Denk hierbij aan avontuur op hoogte en paintballen in de wildernis. Na de activiteiten was het tijd voor DE opening van de Jungle Dome waar de rest van de avond genoten kon worden van hapjes, drankjes, feest maar vooral gezelligheid met elkaar! 
 
Ben jij benieuwd naar hoe dit eruit zag? Check dan snel de spannende aftermovie!